Adatvédelmi nyilatkozat és cookie kezelés

 

Adatkezelő személye, a weboldal üzemeltetője

Horváth Péter egyéni vállalkozó

Székhely: Lovasberény, Váci Mihály u. 13.

Adószám: 46090539-1-27

Nyilvántartási szám: 7028476

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36 30 29 26 993

 

Az adatkezelés során igénybe vett adatfeldolgozó (tárhely-szolgáltató) adatai

Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.

Székhely: 1144 Budapest, Ormánság u. 4. X. emelet 241.

Cégjegyzékszám: 01-09-909968

Adószám: 14571332-2-42

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Posta: 1538 Budapest, Pf.: 510.

Telefon: +36 1 789 2 789

Fax: +36 1 789 3 789

 

A www.hpdesign.hu tulajdonosa Horváth Péter (továbbiakban Adatkezelő) kijelenti, hogy tiszteletben tartja weboldala látogatóinak jogait, magántermészetű adatait. Személyes adatainak kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezi.

A weboldalon megadott információk, adatok kezelése és felhasználása során Adatkezelő az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Általános Adatvédelmi Rendelete, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, az 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strassbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény rendelkezéseit, illetőleg az “ONLINE PRIVACY ALLIANCE” ajánlásait betartva jár el.

Az Európai Unió Adatvédelmi rendelete és a magyar adatvédelmi törvény értelmében személyes adatnak minősül az azonosított vagy azonosítható természetes személyre vonatkozó bármely információ; azonosítható az a természetes személy, aki közvetlen vagy közvetett módon, különösen valamely azonosító, például név, szám, helymeghatározó adat, online azonosító vagy a természetes személy testi, fiziológiai, genetikai, szellemi, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára vonatkozó egy vagy több tényező alapján azonosítható.

Ön a weboldalon található kapcsolattartó és/vagy ajánlatkérő űrlap önkéntes kitöltésével hozzájárulását adja ahhoz, hogy személyes adatait a www.hpdesign.hu adatbázisában rögzítse, nyilvántartsa és feldolgozza a szolgáltatásnyújtás folyamán. Kapcsolattartó és ajánlatkérő űrlapunkon az Ön önkéntesen megküldött nevét, e-mail címét illetve az üzenetében küldött esetleges további személyes adatait kezeljük abból a célból, hogy szolgáltatásainkkal kapcsolatban Önt tájékoztathassuk.

Az Adatkezelő a http://www.hpdesign.hu weblapján a látogatók IP címét, cookie azonosítóit kezeli. A weblapon anonim látogatóazonosító (cookie, másnevén süti) működik, amely egy olyan egyedi jelsorozat, melyet a szolgáltatók a weblap-látogatók számítógépére helyeznek el. A cookiek a weblap-használat azonosításra, illetve a weblap-használattal kapcsolatos profilinformációk tárolására alkalmasak. Az ilyen jelsorozatok azonban önmagában semmilyen módon nem képesek a látogatót személyükben azonosítani, mert felhasználásuk során a teljes IP cím tárolása nem történik meg, azok csak a látogató gépének felismerésére alkalmasak. A weblapon lévő cookiek használatával az érintett nevének, e-mail címének vagy bármilyen más személyes adatának tárolására nem kerül sor, az adatcsere gépek között történik meg. A weblap látogatójának lehetősége van a weblapon található cookiek tiltására, amely a böngésző beállításai közt tehető meg. Ha a látogatása során a weblap látogatója mellőzi a weblapon elhelyezett cookiek használatát, ez azt eredményezheti, hogy a weboldal egyes funkciói nem lesznek elérhetőek vagy maga a weboldal sem fog az elvártaknak megfelelően működni. Ez esetben azonban a weblapon feltüntetett telefonos, e-mail-es elérhetőségeken is érdeklődhet.

Önnek, mint természetes személynek jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania az Adatkezelő által Önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat Adatkezelő ne használja fel és törölje adatbázisból. Ezt megteheti a weblapon feltüntetett telefonos, e-mail-es elérhetőségeken

Önt Adatkezelő által kezelt személyes adatainak vonatkozásában az alábbi jogok illetik meg:

  • hozzáférési jog;
  • helyesbítéshez való jog;
  • törléshez való jog;
  • az adatkezelés korlátozásához való jog;
  • adathordozhatósághoz való jog;
  • tiltakozáshoz való jog;
  • az adatkezeléshez adott hozzájárulás visszavonásának joga;
  • panasztételi jog.

Ha bármilyen a weboldalra vonatkozó adattal, tartalommal vagy vizuális megjelenéssel kapcsolatos kérdése, megjegyzése vagy panasza merülne fel, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot a weblapon feltüntetett elérhetőségeken keresztül!

Adatvédelmi jogsértéssel kapcsolatban a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz is fordulhat panasszal, vagy kérhet adatvédelemmel kapcsolatos jogaival kapcsolatos tájékoztatást.

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elérhetőségei a következők:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Székhelye: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.

Levelezési címe: 1530 Budapest, P.f.: 5.

Telefon: 06 1 391 1400

Fax: 06 1 391 1410

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Honlap: http://www.naih.hu

 

Cookie kezelés

Az anonim látogatóazonosító (cookie, süti) egy olyan egyedi jelsorozat, melyet a szolgáltatók a látogatók számítógépére helyeznek el. A süti azonosításra, illetve profilinformációk tárolására alkalmas. Az ilyen jelsorozat azonban önmagában semmilyen módon nem képes a látogatót azonosítani, mert felhasználása során a teljes IP cím tárolása nem történik meg. Csak a látogató gépének felismerésére alkalmas. Név, e-mail cím vagy bármilyen más személyes információ tárolására nem kerül sor, az adatcsere gépek között történik meg.

Önnek lehetősége van a cookie-k tiltására, ezt a böngészője beállításai közt teheti meg.

Ha látogatása során Ön mellőzi a Cookie-k használatát, tudnia kell, hogy a legtöbb funkció és oldal nem fog az elvártaknak megfelelően működni.

 

Horváth Péter

 

 

 

Logó vagy embléma tervezés, arculati színek és betűk meghatározása.

30.000 Ft-tól

 

 

 

 

Egyoldalas bemutatkozó honlap induló vállalkozásoknak, rövidebb kampányokhoz.

40.000 Ft-tól

 

 

 

 

LOGÓ + névjegykártya, boríték, levélpapír tervezése az egységes megjelenés érdekében.

80.000 Ft-tól

 

 

 

 

Joomla alapú, felhasználóbarát, könnyen kezelhető, reszponzív, keresőoptimalizált weboldal.

100.000 Ft-tól

 

 

 

 

Nyomtatott vagy online kiadványok tervezése, készítése.

6.000 Ft/órától

 

 

 

nagyarculat

 

KISARCULAT + weboldal terv, közösségi média felületek, kiadványok, reklámtárgyak, stb.

120.000 Ft-tól

 

 

 

 

KISARCULAT + ALAP WEBOLDAL a korszerű megjelenés érdekében költséghatékonyan.

150.000 Ft-tól

 

 

 

Az évek során szerzett tapasztalataim alapján nyugodt szívvel mondhatom, hogy két egyforma munka nincs.

Ezért az itt feltüntetett - egyébként ÁFA-mentes, bruttó - árak tájékoztató jellegűek, a megrendelés részleteitől függően változhatnak.

Pontos árajánlatért kérem, vegye fel velem a kapcsolatot!