A honlapkészítésről

Ahhoz, hogy ideális esetben mind Önnek és cégének, mind a célközönségének tetsző, megfelelő és jól használható, a keresők által is megtalálható honlapot készíthessünk, a következőket ajánljuk figyelmébe.

Amikor a látogató meglátja az Ön honlapját, néhány másodpercen belül eldönti, hogy marad, vagy továbblép. Így nem vitás, hogy az első benyomásnak rendkívül fontos szerepe van. Ha nem közlünk fontos, azonnal befogadható információkat az első oldalon, jó eséllyel szalasztottuk el a potenciális vevőnket.

Ezért ma már nem szokás például látványos flash intrókkal kezdeni egy honlapot és tartózkodni kell attól is, hogy a kezdő oldalon cégünk történetével traktáljuk a látogatót. Ha felkeltettük érdeklődését a termékünkkel, vagy szolgáltatásunkkal, valószínűleg el fogja olvasni akkor is, ha nem a kezdő oldalra raktuk.

A rengeteg honlap közül csak akkor tudunk kitűnni, ha egyedi megjelenést biztosítunk magunknak. Ezt egy átfogó arculattervezéssel tudjuk elérni, ahol arra fogunk törekedni, hogy cégének világosan megkülönböztethető, a célközönség igényeinek, elvárásainak megfelelő grafikai látványt biztosítsunk. Így az Ön bizonyára kiváló terméke, vagy szolgáltatása már az első oldalon felkelti a honlap látogatójának figyelmét.Sokan úgy gondolják, hogy elég egy honlapot elkészíttetni és már adják is egymásnak a kilincset a vevők. Persze erről szó sincs, hiszen arról, hogy a weboldal felkerült a világhálóra, egyenlőre csak Ön tud. A megfelelő marketing itt is elengedhetetlen. Erre szolgálhat például a hagyományos módon történő reklámozás, az internetes keresőkben, link-gyűjteményekben való megjelenés és az online reklámok.

Megrendelése esetén az internetes keresőkben, link-gyűjteményekben elhelyezzük cége linkjét, így Önnek csak a hagyományos — például a nyomtatott sajtóban megjelenő — reklámokra kell gondolnia, illetve partnereket kell találnia az interneten, hogy más honlapokon is megjelenhessen cége weblapjának reklámja.

Fontos a keresőoptimalizálás, mert a keresők csak így találják meg az Ön honlapját. Figyelni kell a jó weboldal kialakításra, a megfelelő, a cég profiljába vágó, esetleg a legfontosabb kulcsszóval megegyező domain-név kiválasztására és a megfelelő tartalomra, ahol a kiválasztott kulcsszavak megtalálhatóak a szövegben. Persze mindezek mellett nem szabad elfeledkezni arról sem, hogy a honlapot emberek nézik és nem a keresőknek készítettük.

Egy jó honlap megtervezésekor azon túl, hogy mit szeretnénk rajta megjelentetni, a hogyan is nagyon fontos. Ennek eldöntéséhez és az Ön igényeinek megismeréséhez vegye fel velünk a kapcsolatot, írja le, hogy mit szeretne, és rövid időn belül ajánlatot adunk Önnek.A hpdesign honlapja az Tárhely.eu szerverén van elhelyezve. Ha Önnek nincs még tárhelye, jó szívvel ajánljuk a szolgáltatót, hiszen minden tekintetben megfelel az elvárásoknak és tárhelycsomagjait elérhető áron kínálja. Ha nálunk rendeli meg honlapjának elkészítését, segítünk a tárhelyigénylésben is. Addig is tekintse meg honlapjukat: www.tarhely.eu

Ha még nincs saját domain-neve, ellenőrizze, hogy az Ön által elképzelt név nem foglalt-e még: www.domain.hu

Az árakról

Egy egyszerű, néhány oldalas honlap elkészítése nem jár nagy költséggel, azonban egy bonyolultabb, sok oldalas honlap már komoly összegbe kerülhet. Ahogy azt már fentebb is olvashatta, amennyiben komplett munkát rendel meg tőlünk, lényegesen mérsékeltebb áron készítjük el az arculattervet és a honlapot együtt, mintha külön rendelné meg valamelyiket.

Általában egy bemutatkozó 1-2 oldalas honlap már 30.000 Ft-tól elérhető, míg egy 5-10 oldalas átlagosnak mondható honlap alapára 60.000 Ft.

Azonban minden munka más, így ezek az árak csak tájékoztató jellegűek. Vegye fel velünk a kapcsolatot minden kötelezettség nélkül, írja le, hogy mit szeretne, és rövid időn belül ajánlatot adunk Önnek!

Szállás.hu