Hogyan tudok rendelni?

A menüsor Kapcsolat pontjára kattintva ér el egy űrlapot, ahol leírhatja, hogy mire van szüksége. Az űrlap elküldése semmilyen kötelezettséggel nem jár, néhány napon belül árajánlatot kap. Ennek elfogadása után kerül sor szerződéskötésre.

Mikortól lesz elérhető a honlapom?

Minden esetben tartjuk a szerződésben megjelölt határidőket. A határidők attól az időponttól számítandók, amikor a minimális feltételek teljesültek a honlapkészítés elkezdéséhez.

Milyen minimális feltételek teljesülése szükséges a honlapkészítés elkezdéséhez?

  • domain név,
  • tárhely,
  • szöveges tartalom,
  • képi tartalom.

A gyors megjelenéshez elég ennyi, azonban komolyabb elképzelés esetén egy átgondoltabb tervezés szükséges, amikor már egy arculattervvel is rendelkezni kell, vagy el kell készíteni azt.

Hogy lehet saját domain nevem?

Ha domain nevet szeretne, regisztráltatni kell. Szerződéskötés esetén díjtalanul vállaljuk az ügyintézést, csak a domain árát kell kifizetnie. Bővebben itt.

Kell tárhelyet rendelnem?

Igen, ha honlapot szeretne készíttetni, azt valahol tárolni kell. Ha van már domain neve, azt át lehet kérni, ha még nincs, akkor érdemes az új tárhelyére regisztráltatni. A tárhely ügyintézését szerződéskötés esetén díjtalanul vállaljuk, csak a tárhely fenntartásának költségeit kell kifizetnie. Bővebben itt.

Mennyi idő a domain regisztráció?

Elvileg akár egy-két nap alatt elkészül. Aktiválás az ellenérték kiegyenlítése után történik meg. Bővebben itt.

Milyen dokumentumok kellenek a regisztrációhoz?

Attól függően, hogy magánember, vállalkozó, vagy cég az igénylő, más-más dokumentumokra van szükség. Bővebben itt.

Jár e-mail cím a domainhez?

Igen, a hpdesign.hu által használt és ajánlott tárhelyen minden esetben jár a domain-hez e-mail cím. Az igényelt tárhely nagyságától függően akár 100 db. is járhat.

Megjelenik a keresőkben a honlapom?

Igen, hiszen a keresőmotorok az internetet pásztázva néhány hét után megtalálják az új honlapokat. Ennek érdekében az úgynevezett keresőoptimalizálást is el kell végezni, amit a megrendelő segítségére is számítva minden esetben elvégzünk, és amit tartalmaz a szerződés szerinti ár is. Ahogy a szerződéskötésben megjelölt ár tartalmazza a különböző link-tárakban történő regisztrálást is, ami szintén segítheti a keresőkben történő minél előkelőbb helyezést.

Milyen plusz költségekkel kell számolnom?

A honlap elkészítésének szerződés szerinti árán, a domain név és tárhely árán kívül nincs más költsége.

Lehetősége van azonban egy havi átalánydíjas szerződés kötésére, amennyiben azt szeretné, hogy az elkészült honlapját inkább a hpdesign.hu tartsa karban. Bővebben itt.

Szállás.hu